Ingrediënten:
- 4 porties carpaccio
- 2 eetlepels truffelmayonaise
- 50 gram rucola
- 2 eetlepels zongedroogde tomaatjes op olie (in kleine stukjes gesneden)
- 2 eetlepels pijnboompitten (geroosterd)
- Parmigiano Reggiano (in snippers)
Bereiden:
- Leg een portie carpaccio op een klein bordje.
- Bestrijk de binnenkant met een halve eetlepel truffelmayonaise.
- Verdeel hierover een pluk rucola, een halve eetlepel zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en naar smaak wat Parmigiano Reggiano snippers.
- Vouw de buitenste rand naar binnen zodat er een bolletje ontstaat. Vouw goed dicht en druk iets platter zodat je een soort bonbon hebt.
- Leg een beetje rucola op een bordje, leg hierop de carpacciobonbon en garneer met pijnboompitten en Parmigiano Reggiano snippers.