kleurrijke noedels

Ingrediënten

  • 250 gram Go-Tan egg noodles
  • 240 ml Go-Tan ketjap sesam woksaus
  • 50 ml Go-Tan wokolie
  • 4 tenen knoflook (fijngeperst)
  • 200 gram Bio+ tofu
  • 2 paprika's (in reepjes)
  • 2 courgettes (in reepjes)
  • 250 gram Vomar waspenen (in reepjes)
  • 0.5 spitskool (in reepjes)
  • 1 rode ui (in halve ringetjes)
  • 2 takjes verse koriander (fijngehakt)
  • Verstegen zout en peper

Bereiden

  1. Dep de tofu droog met keukenrol en snijd in blokjes. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel ze na het afgieten met koud water af, zodat ze niet gaan plakken, laat vervolgens goed uitlekken.
  2. Verhit de helft van de wokolie in een wok (of koekenpan) en bak hierin de tofublokjes aan tot ze goudbruin kleuren. Voeg eventueel naar smaak wat zout toe. Haal daarna de tofu uit de pan.
  3. Doe vervolgens de overige olie in de pan en bak hierin de knoflook, ui, wortelen, paprika en courgette. Voeg na 3 à 4 minuten de kool toe en de woksaus en wok nog 1 minuut. Voeg de noedels toe aan de groentemix en serveer op een bord. Voeg naar smaak nog de koriander toe.