500 gram krielaardappelen met schil (schoongeboend)
1 eetlepel pijnboompitten
2 scharreleieren M (hardgekookt, in partjes)
200 gram cherrytomaatjes
1 eetlepel bieslook (gehakt)
1 eetlepel dijonmosterd
1 eetlepel vloeibare bloemenhoning
2 eetlepels citroensap
Zout en peper
Bereiden
Kook de krieltjes 10-12 minuten. Giet ze af, spoel af met koud water en laat goed uitlekken. Bak de krieltjes 4-5 minuten in een scheutje olijfolie.
Meng de ingrediënten voor de dressing. Verdeel de rucola over een schaal of borden en verdeel dan de kaasblokjes en de krieltjes erover. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan en strooi ze over de rucola. Besprenkel met de dressing.
Garneer de salade met ei, tomaat en bieslook. Maal er peper over en bestrooi de krieltjes met rucolasalade en oude kaas, eventueel met een beetje zout.