Ingrediënten
- 4 Weide Velden Ierse biefstukken (in blokjes)
- 1 rode paprika (in stukken)
- 1 groene paprika (in stukken)
- 2 bosuitjes (in dunne ringen)
- 100 gram gebakken uitjes
- Satéprikkers
Voor de marinade:
- 7 eetlepels sojasaus
- 1 teentje knoflook (geperst)
- 2 eetlepels sesamolie
- 1 eetlepel honing
- 1 eetlepel verse gember (fijngehakt)
Bereiden
- Rijg de biefstuk, rode en groene paprika om en om aan de prikkers.
- Meng de ingrediënten voor de marinade. Schenk de marinade in een schaal over de spiesjes en laat minimaal 4 uur afgedekt marineren in de koelkast.
- Gril de spiesjes in circa 4 minuten rondom goudbruin in een grillpan op hoog vuur. Bestrooi met bosui en de gebakken uitjes en serveer direct.