750 gram zoete aardappels (geschild, in kleine blokjes)
2 zoete aardappels (in dunne plakken geschaafd)
500 gram Gulden Hoeve kipfilet (in blokjes)
400 gram roerbakgroenten Oosterse stijl
1 limoen (in partjes)
1 kleine paksoi (in repen)
3 eetlepels So Thai rode currypasta
Ca. 50 ml g’woon frituurolie
2 eetlepels koriander
400 ml Sum&Sam kokosmelk
Verstegen zout
4 eetlepels Sum&Sam wokolie
Bereiden:
Verhit de wokolie en roerbak hierin de aardappelblokjes 2-3 minuten mee. Voeg vervolgens de kip toe en bak ook 2-3 minuten mee.
Schep de roerbakgroenten, paksoi en currypasta erdoor en bak nog circa 2 minuten. Giet de kokosmelk erbij en stoof het geheel op een lage stand 7-8 minuten.
Dep de zoete aardappelplakjes met het keukenpapier droog. Verhit de frituurolie tot 180°C. Frituur de plakjes zoete aardappel in de olie in 3-4 minuten bruin. Laat de chips uitlekken op keukenpapier en bestrooi met zout.
Bestrooi de curry met de koriander en serveer met de chips en partjes limoen.