Sandwich van volkoren robberbrood met gegrilde groenten

Ingrediënten:

  • 6 sneeën Robberbrood Volkoren (geroosterd)
  • 1 kleine courgette (in dunne plakjes)
  • 1 aubergine (in dunne plakken)
  • 150 gram Vomar tomatentapenade
  • 100 gram Galbani mozzarella (in dunne plakken)
  • G’woon olijfolie traditioneel
  • 1 eetlepel Verstegen Italiaanse kruiden

Benodigdheden:

  • grillpan
  • 4 cocktailprikkers

Bereiden:

  1. Besprenkel de plakken courgette en aubergine met olijfolie. Verhit de grillpan en rooster hierin de groenteplakken circa 2 minuten per kant. Bestrooi met zout en peper.
  2. Bestrijk de sneetjes brood met de tapenade. Leg op 2 sneetjes brood gegrilde plakken courgette met daarop de helft van de mozzarella. Bestrooi met de helft van de Italiaanse kruiden en dek af met een sneetje brood. Verdeel daarover de gegrilde plakken aubergine en de rest van de mozzarella. Bestrooi met de rest van de kruiden.
  3. Dek af met de laatste sneetjes brood met de besmeerde kant naar beneden. Snijd de sandwiches twee keer schuin door en zet de helften vast met een prikker.