Veggie hotdog groot

Ingrediënten:

  • 4 De Vegetarische Slager bratwursten
  • 1 eetlepel g’woon zonnebloemolie
  • 4 Vomar witte pistoletjes
  • 4 eetlepels g’woon mayonaise
  • 4 eetlepels g’woon tomatenketchup
  • 4 eetlepels Marne Franse mosterd
  • 4 eetlepels Kramer zuurkool naturel
  • 2 G’woon augurken middel (in plakjes)
  • 4 eetlepels Kokki Djawa gebakken uitjes

Bereiden:

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de worstjes circa 6 minuten op middelhoge tot hoge stand. Snijd de broodjes bijna door de helft en rooster ze kort in een broodrooster of in de oven, tot ze een beetje kleur krijgen.
  2. Besmeer de binnenkant van de broodjes met de mayonaise, ketchup en mosterd. Leg de worstjes in de broodjes en verdeel de zuurkool, augurken en uitjes erover.