Ingrediënten:
- 2 eetlepels g'woon olijfolie traditioneel
- 500 gram g'woon Spaghetti
- 1 geplet teentje knoflook
- 1 blik (400 g) tomatenblokjes
- 2-4 eetlepels Kikkoman Sojasaus
- 1 theelepel gedroogde basilicum
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 1 theelepel oregano
- Zwarte peper
- Fijngesneden verse basilicum als garnering
Bereiden:
- Verhit de olie in een koekenpan voeg de knoflook toe en bak 1 minuut.
- Voeg het blik tomatenblokjes toe, sojasaus naar smaak, gedroogde kruiden en zwarte peper.
- Meng alle ingrediënten door elkaar en laat enkele minuten koken. Laat de saus licht inkoken voor een dikkere saus.
- Kook in de tussentijd de spaghetti volgens de bereidingswijze van het pak.
- Serveer de saus met spaghetti en garneer met fijngesneden verse basilicum.