Spaghetti met tomaten sojasaus

Ingrediënten:

  • 2 eetlepels g'woon olijfolie traditioneel
  • 500 gram g'woon Spaghetti
  • 1 geplet teentje knoflook
  • 1 blik (400 g) tomatenblokjes
  • 2-4 eetlepels Kikkoman Sojasaus
  • 1 theelepel gedroogde basilicum
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • 1 theelepel oregano
  • Zwarte peper
  • Fijngesneden verse basilicum als garnering

Bereiden:

  1. Verhit de olie in een koekenpan voeg de knoflook toe en bak 1 minuut.
  2. Voeg het blik tomatenblokjes toe, sojasaus naar smaak, gedroogde kruiden en zwarte peper.
  3. Meng alle ingrediënten door elkaar en laat enkele minuten koken. Laat de saus licht inkoken voor een dikkere saus.
  4. Kook in de tussentijd de spaghetti volgens de bereidingswijze van het pak.
  5. Serveer de saus met spaghetti en garneer met fijngesneden verse basilicum.