Ingredienten
- 8 sneeën witbrood
- 3 eieren
- 400 milliliter melk
- 8 eetlepels peterselie (fijngehakt)
- 1 teentje knoflook (geperst)
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 rode ui (gesnipperd)
- 3 zongedroogde tomaatjes (fijngehakt)
- 250 gram cherry-/kerstomaatjes (gehalveerd)
- 2 eetlepels balsamicoazijn
Bereiden
- Klop de eieren los met de melk, de helft van de peterselie en de knoflook.
- Doop de sneetjes brood aan beide kanten in het mengsel.
- Verhit de helft van de olie en bak hierin de wentelteefjes aan beide kanten goudbruin. Giet indien nodig de rest van de olie erbij in de pan.
- Neem de wentelteefjes uit de pan.
- Voeg de ui, zongedroogde tomaten en kerstomaatjes toe aan het bakvet en bak circa 3 minuten op een hoge stand.
- Giet de balsamico erbij en bak nog 1 minuut.
- Leg de wentelteefjes op borden. Schep het tomaten- mengsel erop en bestrooi met de rest van de peterselie.