tropische smoothie

Ingrediënten

  • 100 ml Dubbeldrank ananas kokos
  • 2 g’woon ananasschijven
  • 4 lange vingers
  • 1 banaan 200 ml Melkan milde halfvolle yoghurt
  • 2 takjes munt (om te garneren)
  • 12 ijsblokjes
  • 1 theelepel g’woon heldere bloemenhoning
  • 2 eetlepels Biotoday kokosrasp
  • 2 mango's

Bereiden

  1. Bestrijk de ongesuikerde kant van de lange vingers met honing en bestrooi met de kokos.
  2. Schil de mango's en de banaan en snijd samen met de ananasschijven in stukken. Houd een stukje mango apart en snijd in kleine blokjes voor de garnering.
  3. Voeg de rest van het fruit met de yoghurt, ananas kokos drank en ijsblokjes toe aan de blender. Mix op volle kracht tot een romige smoothie en giet direct in koude glazen.
  4. Garneer met een takje munt en de mango stukjes. Leg de kokosvingers op het glas en serveer direct.