Triangl oude kaas

Ingrediënten

  • 4 g’woon meergranentriangels (om af te bakken)
  • 50 gram Qualino walnoten
  • 1 bosje radijsjes (gewassen)
  • 1 citroen (sap)
  • 2 eetlepels basilicumblaadjes
  • 8 plakken Noordwoudse kaas oud klassiek 48+
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 eetlepels g’woon olijfolie traditioneel
  • 4 handjes Bio+ tuinkers
  • Verstegen zout en peper

Bereiden

  1. Bak de meergranentriangels af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan knapperig. Snijd het loof van de radijs en snijd de radijsjes in plakjes. Besprenkel met citroensap en houd apart.
  3. Pureer met de staafmixer het radijsloof, de helft van de radijsjes, de basilicum, walnoten, 2 plakken kaas, knoflook, olijfolie, zout en peper tot een pesto.
  4. Snijd de broodjes open en besmeer ze met de helft van de pesto. Leg de overige kaas erop, verdeel de radijsplakjes erover en bestrooi met een handje tuinkers.