Thaise rode curry

Ingrediënten

  • 1,5 eetlepel So Thai rode curry pasta
  • 200 gram g’woon witte rijst
  • 75 gram g’woon cashewnoten ongezouten & ongebrand
  • 2 eetlepels g’woon zonnebloemolie
  • 400 gram roerbak groenten Thaise stijl
  • 250 ml Sum & Sam kokosmelk
  • 1 rode ui (in halve ringetjes)
  • 2 takjes verse koriander (gehakt)

Bereiden

  1. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Rooster de cashewnoten in een droge, hete koekenpan en houd apart. Verhit de zonnebloemolie en roerbak hierin de groenten 3-4 minuten. Voeg de So Thai rode currypasta toe en bak deze 1 minuut mee.
  2. Giet de kokosmelk erbij, meng goed en breng al roerend aan de kook. Kook zachtjes 1 minuut. Serveer de curry met de rijst en bestrooi met de rode ui, koriander en cashewnoten.