Fajita wrap

Ingrediënten

  • 1 zakje Santa Maria
  • Fajita kruidenmix
  • 1 pak Santa Maria Tortilla original medium
  • 1 zakje Santa Maria dipsaus mix guacamole
  • 1 pot Santa Maria salsa dipsaus medium
  • 250 gram Gulden Hoeve kipfilet (in reepjes)
  • 8 champignons
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 1 ui 2 eetlepels g’woon olijfolie traditioneel
  • 2 avocado's

Bereiden

  1. Snijd de champignons, courgette, ui en paprika in kleine stukjes. Bak de groenten kort samen met 1 eetlepel olijfolie in een hete pan. Zet even apart.
  2. Bak de kipfiletreepjes goudbruin in de overige olijfolie, doe alle groenten terug in de pan toe en zet het vuur lager.
  3. Voeg de Fajita kruidenmix toe en roer goed door. Verwarm de wraps volgens de instructies op de verpakking. Verwijder de schil en pit van de avocado en pureer het vruchtvlees samen met de guacamole mix. Vul de wraps met de vulling en top af met de guacamole en salsa.

Tip: Maak het gerecht vega of vegan door de kip weg te laten en meer groenten toe te voegen.