Aardbeien-pantosti

Ingrediënten

  • 4 sneeën witbrood (of maïsbrood)
  • 250 gram aardbeien
  • 40 gram Melkan roomboter ongezouten
  • 100 gram MonChou roomkaas
  • 1 handje basilicum
  • 5 theelepel Verstegen zwarte peper
  • 2 Depa skewers (satéprikkers)

Bereiden

  1. Meng de boter met de peper. Bestrijk de sneetjes brood aan een kant ermee.
  2. Houd 2 aardbeien apart en snijd de rest van de aardbeien in plakjes. Bestrijk de andere kanten van de sneetjes brood met roomkaas. Verdeel over 2 sneetjes wat basilicum en de plakjes aardbei. Dek af met de andere sneetjes met de roomkaaszijde op de aardbeien.
  3. Verhit een grillpan of koekenpan met antiaanbaklaag en rooster hierin de tosti's 2-3 minuten per kant. Steek de hele aardbeien aan de prikkers. Snijd de tosti's schuin door, stapel ze en steek de aardbeienprikkers erin.