Besprenkel de trostomaatjes met wat olijfolie en bestrooi met wat peper en zout en zet ongeveer 15 min in de oven tot ze iets beginnen te barsten.
Haal de trostomaatjes uit de oven en draai de oventemperatuur terug naar 140°C.
Verhit de vloeibare bakboter in een koekenpan met een dikke bodem en braad de bavetterollade op hoge temperatuur in ca. 5 minuten rondom bruin. Prik de pop-up thermometer in het dikste gedeelte van de rollade. Plaats de aangebraden bavetterollade in een ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven. Braad de bavetterollade in ± 50 minuten gaar (kerntemperatuur 52°C, de pop-up thermometer zal omhoog schieten).
Haal ondertussen de blaadjes van de rozemarijn en hak fijn. Snipper de knoflook fijn en bak in dezelfde pan iets aan. Voeg de rozemarijn toe. Blus af met een scheutje balsamicoazijn. Zet het vuur uit en roer het citroensap er door.
Haal de bavetterollade uit de oven en wikkel deze in aluminiumfolie. Laat het geheel ca. 5 minuten rusten. Snijd de bavette voor een deel met een scherp mes in dunne plakken.
Verdeel de rucola over een platte schaal. Verdeel de bavetteplakken in een strook over de rucola. Leg de trostomaatjes er naast. Druppel wat van de knoflookrozemarijn-dressing er over. Bestrooi met wat Parmigiano Reggiano snippers en pijnboompitten. Serveer de Parisienne erbij. Leuk om de Parisienne uit te steken in stervormen.