Laat de kikkererwten goed uitlekken in een vergiet. Doe ze in een kom en schep ze om met een flinke snuf cayennepeper, peper, zout en een scheutje olijfolie. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de erwten over één helft. Plaats voor 15 minuten in de oven.
Snijd ondertussen de courgette in blokjes en schep deze om met een beetje olijfolie, peper en zout.
Schep na 15 minuten de kikkererwten om en verspreid de courgette over de andere zijde van de bakplaat. Plaats in de oven voor nog eens 15 minuten.
Hak ondertussen de munt heel fijn en meng deze met limoensap, kneepje honing en een klein scheutje olijfolie. Snijd de avocado overdwars en bewaar de helft met de pit. Snijd de andere helft in gelijke blokjes en besprenkel met wat limoensap. Meng dit vervolgens met de geroosterde courgette en kikkererwten samen met de feta. Snijd de radijsjes in dunne plakjes en dresseer ze op de salade. Besprenkel de kikkererwtensalade met de frisse limoendressing.
Gril de veganburgers op de barbecue en serveer met de salade.