Header

Ingrediënten

  • 1 rode ui
  • Halve courgette
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 2 maïskolven
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 eetlepels olijfolie
  • Zout

Benodigdheden:

  • 4 spiesen

Bereiden

  1. Pel de rode ui, snij deze in drie brede ringen en vervolgens in kwarten. Snij de paprika's in vierkantjes van ongeveer 3 cm en snij de maïs en courgette in ringen van ongeveer 2 cm dikte.
  2. Rijg de groenten aan vier spiesen en wissel hierbij de verschillende groenten steeds af.
  3. Maak knoflookolie door een teentje knoflook uit te persen in een 3 eetlepels olijfolie. Besprenkel de groentespiezen met deze olie en een snuf zout.
  4. Grill de regenboog groente-spiesen beetgaar op de barbecue in ongeveer 10 minuten.