Mexicaanse tortillawraps met kipdijlapjes en maissalade

Ingrediënten

  • 8 Banderos tortillawraps
  • 2 pakken Gulden Hoeve kipdijlapjes Tex Mex
  • 1 bakje Vomar verse guacamole

Voor de Mexicaanse maissalade:

  • 2 eetlepels Melkan roomboter ongezouten
  • Gemalen Verstegen chilipeper of tajin naar smaak
  • 600 gram g'woon maïs uit blik
  • 1 eetlepel g'woon mayonaise
  • 1 snufje Jozo keukenzout
  • 1 limoen (in 4 partjes)
  • 100 gram Salakis Classic Greek fetakaas (verkruimeld)
  • 3 takjes koriander (fijngehakt, naar smaak)

Bereiden

  1. Steek de barbecue aan. Maak eerst de maïssalade. Giet en spoel de maïs af. Verwarm een pan met boter en laat de boter daarin smelten. Voeg de gemalen chilipoeder (of tajin) en de maïs toe en roer met een houten lepel. Laat een paar minuten bakken op medium vuur. Voeg tot slot de mayonaise en het zout toe en roer door elkaar.
  2. Plaats in een kom en werk af met een partje limoen, de verkruimelde fetakaas, wat versnipperde koriander en eventueel extra chilipoeder.
  3. Grill de kipdijlapjes ca. 3 minuten per kant op de barbecue totdat de kip gaar is. Snijd de kipdijlapjes in grove stukken. Beleg de wraps met de guacamole en kipdij. Serveer met de maïssalade.