Klassieke burger

Ingredienten:

  • 4 Runder Angus Burgers of XL-burgers
  • 4 Vomar hamburgerbroodjes (opengesneden)
  • 2 eetlepels g'woon mayonaise
  • 1 theelepel San Marco Franse Mosterd
  • 1 eetlepel citroensap
  • 125 gram ijsbergsla (in reepjes)
  • 2 tomaten (in dunne plakken)
  • 4 g'woon augurken (in lange plakken)
  • Olijfolie

Bereiden:

  1. Steek de barbecue aan.
  2. Bestrijk de burgers met olijfolie en rooster ze op de barbecue 4-5 minuten per kant.
  3. Leg de broodjes er met de snijzijde naar beneden 2-3 minuten bij. Meng intussen de mayonaise met de mosterd en citroensap en schep dit door de sla.
  4. Verdeel de sla over de onderste broodhelften en leg de burgers erop. Verdeel de tomatenen augurk erover en dek af met de broodkapjes.