IJsbergsla van de barbecue

Bereiden

  1. Bestrijk de kwarten ijsbergsla met 2 eetlepels olie. Rooster aan beide kanten op de barbecue tot er grillstrepen zichtbaar zijn.
  2. Bestrijk de feta met de rest van de olie en rooster deze ook aan beide kanten op de barbecue tot er grillstrepen ontstaan.
  3. Bereid intussen de dressing. Verwarm de crème fraîche zonder te koken. Roer er rasp en sap van de citroen, de gehakte muntblaadjes, yoghurt en zout en peper door. Zorg ervoor dat de dressing niet te warm wordt.
  4. Leg de ijsbergsla op borden, besprenkel met de dressing en verkruimel de feta erover.

Ingrediënten

  • 1 krop ijsbergsla (in kwarten, schoongespoeld)
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 150 gram feta kaas
  • 125 ml crème fraîche
  • 0.5 citroen (rasp en sap)
  • 1 eetlepel muntpblaadjes (gehakt)
  • 100 ml milde yoghurt
  • Zout en peper