Hawai kipburger met ananas groot

Ingrediënten

  • 4 BBQ kipburgers
  • 4 Vomar hamburgerbuns
  • 4 g’woon ananasschijven
  • 4 plakjes ontbijtspek
  • 2 theelepels Go Tan Sriracha hot chillisaus
  • 4 eetlepels g’woon mayonaise
  • 1 avocado
  • Halve rode ui

Bereiden

  1. Steek de barbecue aan. Verhit een grillpan en snijd de hamburgerbuns door. Grill de binnenzijde van de broodjes een minuutje in de grillpan. Maak intussen de sriracha-mayonaise door de sriracha met de mayonaise te mengen.
  2. Grill vervolgens de kipburgers in c.a. 5 minuten per kant gaar op de barbecue. Grill daarna de ananasschijven aan beide kanten. Leg de ontbijtspek ook heel kort op de barbecue. Pureer de avocado met een staafmixer of prak fijn.
  3. Snijd de rode ui in dunne ringetjes. Verdeel de gepureerde avocado over de onderste helften van de broodjes. Leg daar de burgers op, dan de ananas,
    Sriracha mayonaise, reepjes spek en ten slotte wat rode ui.