Ingrediënten:
Voor de marinade:
- 4x Weide Velden Ierse biefstuk
- 0.5 theelepel Verstegen peper
- 1 eetlepel Verstegen paprikapoeder mild
- 1 eetlepel Verstegen knoflookpoeder
- 1 theelepel Verstegen chilipoeder
- 0.5 theelepel Verstegen komijnpoeder
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- 1 theelepel cacaopoeder
Voor de saus:
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 ui (gesnipperd)
- 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
- 1 theelepel chilipoeder
- 400 gram necatarines (geschild, in stukjes)
- 2 eetlepels bruine basterdsuiker
- 2 eetlepels azijn
- 250 milliliter tomatenketchup
- 1 theelepel worcestersaus
- 2 theelepels hete pepersaus
- 1 eetlepel mosterd