Header

Bereiden

  1. Snijd de Chinese kool fijn in reepjes en meng met de pruimtomaten, wortel, bosui en paprika.
  2. Mix alle ingrediënten voor de dressing en voeg naar behoefte peper en zout toe.
  3. Meng de dressing door de salade en voeg ook de kipreepjes toe.
  4. Garneer met de geroosterde cashewnoten.

Ingrediënten

  • ½ krop Chinese kool
  • Vomar gegaarde kipreepjes
  • 2 puntpaprika’s (in dunne reepjes gesneden)
  • 3 pruimtomaten (in blokjes gesneden)
  • 3 bosuitjes (in ringetjes gesneden)
  • 2 geraspte wortels (in smalle reepjes geraspt)
  • Flinke hand cashewnoten geroosterd en gehakt

 

Voor de dressing:

  • 4 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels limoensap
  • 1 eetlepel sesamolie
  • 1 eetlepel vissaus
  • Evt. 1 rode peper (in dunne ringetjes, zonder zaadlijsten)
  • Peper en zout