Tortellini met zalm en garnalen

Ingrediënten:

  • 500 gram Daily Chef verse tortellini met tomaat en kaas
  • 300 gram Superchoise wokgarnalen (ontdooid)
  • 250 gram zalmfilets
  • 0.5 citroen (schoongeboend)
  • 50 gram rucola (grof gesneden)
  • 2 tenen knoflook (fijngeperst)
  • 3 eetlepel g’woon olijfolie traditioneel
  • Verstegen peper en zout

Bereiden:

1. Rasp de helft van de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Verhit de olijfolie in een wok. Dep de garnalen droog en roerbak circa 3 minuten met de knoflook. Voeg de zalm toe en bak 2-3 minuten mee. Zorg ervoor dat de zalm in stukjes uit elkaar valt.
2. Kook de tortellini beetgaar volgens de bereidingswijze op de verpakking en giet af. Schep de pasta met de rucola, citroenrasp en -sap door het vismengsel. Breng op smaak met zout en peper. Serveer direct of laat afkoelen tot pastasalade