Krokante vega-schnitzelburger

Ingrediënten

  • 1 eetlepel g'woon olijfolie traditioneel
  • 2 vegetarische crunchy schnitzel
  • 0.5 krop romainesla
  • 125 gram cherrytomaatjes (gehalveerd)
  • 0.5 komkommer (in blokjes)
  • 4 eetlepels g'woon yoghurt dressing
  • 25 gram Melkan Parmigiano Reggiano
  • 2 hamburgerbroodjes

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipschnitzels in circa 8 minuten rondom knapperig en goudbruin.
  2. Trek intussen de slabladeren los van de krop, scheur ze eventueel iets kleiner en leg in een schaal. Verdeel de tomaatjes en komkommer erover en besprenkel met twee derde van de dressing. Schaaf krullen van de kaas boven de salade.
  3. Neem de schnitzels uit de pan en laat de pan op de warmtebron staan. Snijd de hamburgerbroodjes open en leg ze met de snijkant in de koekenpan, tot ze een beetje goudbruin zijn.
  4. Beleg de broodjes met wat salade en leg een kipschnitzel erop. Besprenkel met extra dressing naar smaak en serveer met de overige salade.