Pasen Granddessert

Ingrediënten

  • 4 mini hazelnoot-schuim ijstaartjes

Voor de pancakes

  • 1 pak Jan of Oayeah pancakes
  • 1 reep g’woon witte chocolade
  • 1 mango
  • Circa 4 g’woon witte paaseitjes

Voor de gevulde chocolade-eieren

  • 6 holle chocolade eieren
  • 200 gram Herman witte chocolademousse
  • 2 eetlepels g’woon abrikozenjam

Voor het advocaat-cocktail

  • 5 g’woon kandijkoeken
  • 4 bolletjes g’woon stracciatella ijs
  • 4 scheutjes Twee Kippen advocaat

Bereiden

  1. Begin met de gevulde chocolade eieren. Verwarm je mes in heet water en snijd het topje voorzichtig van de holle eieren. Doe de witte chocolademousse in een spuitzak en vul de holle chocolade-eieren. Maak een ‘dooier’ van de abrikozenjam. Serveer ze in een leuke eierhouder.
  2. Maak vervolgens het advocaat-cocktailtoetje. Maal de kandijkoeken fijn. Verdeel de kruimels over vier cocktailglazen en houd nog een beetje over voor de garnering. Schenk een laagje advocaat in de vier glazen. Schep in ieder glas een bolletje stracciatella ijs. Bestrooi met nog wat kruimels kandijkoek.
  3. Eindig met het maken van de pancakes, deze zijn lekker om warm te serveren. Snijd de mango in fijne stukjes. Smelt de witte chocolade au bain-marie of op laagvermogen in de magnetron. Verwarm de pancakes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Serveer de pancakes als een stapel op een serveerbord en giet daar de witte chocolade overheen. Maak af met de mango en witte chocolade-eitjes.
  4. Haal de vier mini hazelnoot-schuimtaartjes uit de vriezer, plaats op een mooi serveerbord en serveer tegelijk met de rest.
Receptvideo gevulde chocolade-eieren