Advocaatparfait

Ingrediënten

  • 250 ml slagroom (stijfgeklopt)
  • 150 ml advocaat
  • 200 ml vanillevla
  • 3 eetlepels honing
  • 2 eetlepels sinaasappelsap
  • 1 rode peper (in ringetjes, zonder zaadjes)
  • 2 mango's (in plakjes)
  • 1 handje basilicum (om te garneren)

Bereiden

  1. Meng de slagroom met de advocaat en vanillevla. Verdeel dit mengsel over de glazen en zet 3-4 uur in de diepvries.
  2. Meng de honing met het sinaasappelsap en de rode peper. Schep de plakjes mango erdoor en marineer circa 15 minuten. Verwarm de ovengrill.
  3. Leg de mango in de ovenschaal. Zet de schaal minimaal 10 cm onder de grill en rooster de mango 5-7 minuten. Let op dat de peper niet verbrandt.
    Laat iets afkoelen.
  4. Serveer de mango op de advocaatparfait en garneer met blaadjes basilicum.