250 gram Stegeman chorizo licht pittig (in blokjes, aan één stuk)
350 gram g’woon risottorijst
1 envelopje Verstegen saffraan
1 liter kippenbouillon (van Maggi tablet)
1 blik g’woon doperwten extra fijn
400 gram g’woon tomatenblokjes
Verstegen zout en peper
Bereiden:
Bestrooi de drumsticks met zout en peper. Verhit 3 eetlepels olijfolie en bak hierin de drumsticks rondom bruin. Schep de chorizo erdoor en bak even mee. Voeg de ui en knoflook toe en bak nog even mee.
Roer de rijst en saffraan erdoor en giet de bouillon erbij. Kook afgedekt circa 10 minuten op een lage stand. Neem de drumsticks uit de pan en houd apart. Roer in de laatste vijf minuten de tomatenblokjes erdoor.
Voeg de doperwten, zalm en kabeljauw toe en schep door de rijst. Kook zachtjes 3-4 minuten verder.
Serveer de paella met de drumsticks erop. Bestrooi met peterselie en garneer met partjes citroen.