Tomaten-orzo met burrata

Ingrediënten:

  • 275 gram Grand’Italia Orzo Tradizionali
  • 30 gram boter
  • 2 rode uien (gesnipperd)
  • 1 teentje knoflook (fijngesneden)
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 2 eetlepels tijmblaadjes (vers)
  • 1 blikje cherrytomaatjes (à 400 g)
  • 500 milliliter groentebouillon
  • 2 bollen burrata
  • 2 eetlepels kappertjes

Bereiden:

1. Verhit de boter in een hapjespan en fruit de ui 3 minuten. Voeg de orzo toe en bak
2 minuten mee. Voeg de knoflook, tomatenpuree en 3/4 van de tijm toe en bak 3
minuten mee.

2. Voeg de tomaatjes en bouillon toe. Breng aan de kook en laat 8-10 minuten
zachtjes garen. Roer regelmatig.

3. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel over diepe borden, leg op elk bord 1/2
bol burrata, verdeel de kappertjes erover en bestrooi met de rest van de tijm.