Aardbeien-pantosti

Ingrediënten:

  • 250 gram aardbeien
  • 4 sneeën Molenaersbrood naar keuze
  • 1 handje basilicum 100 gram Philadelphia roomkaas naturel
  • 3 eetlepels Melkan roomboter ongezouten
  • 0.5 theelepel
  • Verstegen peper (grofgemalen uit de molen)
  • 2 Vanka-Kawat satéprikkers

Bereiden:

1. Meng de boter met 1⁄2 theelepel grofgemalen zwarte peper. Bestrijk de sneetjes brood aan een kant ermee.
2. Houd 2 aardbeien apart en snijd de rest van de aardbeien in plakjes. Bestrijk de andere
kanten van de sneetjes brood met roomkaas. Verdeel over 2 sneetjes wat basilicum en
de plakjes aardbei.
3. Dek af met de andere sneetjes met de roomkaaszijde op de aardbeien. Verhit een
grillpan of koekenpan met antiaanbaklaag en rooster hierin de tosti’s 2-3 minuten per
kant.
4. Steek de hele aardbeien aan de prikkers. Snijd de tosti’s schuin door, stapel ze en steek
de aardbeienprikkers erin.