Nduja-crostini's

Ingrediënten

  • 135 gram Delizie di Calabria Nduja
  • 2 scheutjes Colavita extra vierge olijfolie
  • 1 Vomar Parisienne wit brood
  • 1 eetlepel Verstegen venkelzaad gemalen
  • 1 ui (in ringen) Verstegen zout en peper

Bereiden

  1. Verwarm de oven op 160°C. Snijd het stokbrood schuin in plakjes van circa twee cm dik en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  2. Sprenkel een scheutje Colavita olijfolie over de broodjes en bestrooi met zout en peper. Bak de broodjes in ca. 12 minuten tot krokante crostini's in de oven.
  3. Verhit intussen een scheutje Colavita olijfolie in een pan. Bak hierin de ui bruinaan samen met de gemalen venkelzaadjes.
  4. Smeer de Nduja van Delizie di Calabria uit over de plakjes brood en beleg met de ui.