Ingrediënten:
- 250 gram Super Choice wokgarnalen (ontdooid)
- 1 bosui (in dunne ringen)
- 1 limoen (sap)
- 25 Chinese kool (dun gesneden)
- 2 eetlepels koriander (fijngehakt)
- 1 teentje knoflook (fijngehakt) 1 eetlepel g’woon zonnebloemolie
- 2 eetlepels g’woon mayonaise
- 1 theelepel San Marco Franse mosterd
- 1 theelepel verse gember (fijngehakt)
- 1 eetlepel Kikkoman sojasaus
Bereiden:
- Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de knoflook en garnalen.
- Meng intussen de mayonaise met de mosterd, gember, bosui en limoensap. Breng op smaak met de sojasaus.
- Meng de kool met de dressing en verdeel over de schaaltjes of cocktailglazen. Leg de garnalen erop en garneer met de koriander.