Oosterse garnalencocktail

Ingrediënten:

  • 250 gram Super Choice wokgarnalen (ontdooid)
  • 1 bosui (in dunne ringen)
  • 1 limoen (sap)
  • 25 Chinese kool (dun gesneden)
  • 2 eetlepels koriander (fijngehakt)
  • 1 teentje knoflook (fijngehakt) 1 eetlepel g’woon zonnebloemolie
  • 2 eetlepels g’woon mayonaise
  • 1 theelepel San Marco Franse mosterd
  • 1 theelepel verse gember (fijngehakt)
  • 1 eetlepel Kikkoman sojasaus

Bereiden:

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de knoflook en garnalen.
  2. Meng intussen de mayonaise met de mosterd, gember, bosui en limoensap. Breng op smaak met de sojasaus.
  3. Meng de kool met de dressing en verdeel over de schaaltjes of cocktailglazen. Leg de garnalen erop en garneer met de koriander.