Ingrediënten:
- 250 gram verse zeebaarsfilet
- 2 limoenen
- 4 passievruchten
- 1 rode ui (in hele fijne ringetjes gesneden)
- 1/2 rode peper (in hele fijne ringetjes gesneden)
- 10 gram verse koriander
- 2 eetlepels Galope sherry medium
- 5 eetlepel g’woon Heldere bloemenhoning
- Drogheria zout
Bereiden:
- Snijd de zeebaarsfilet in zo dun mogelijke plakjes. Leg de plakjes in een grote kom en bestrooi naar smaak met zout.
- Pers de limoenen uit. Halveer de passievruchten en schep met een lepel het vruchtvlees eruit.
- Meng het limoensap met het vruchtvlees en voeg de sherry en honing toe. Schenk over de vis en zet minimaal 30 minuten in de koelkast.
- Verdeel de zeebaars met de dressing over vier borden en garneer met de rode ui, rode peper en koriander.