Deze twee heerlijke recepten vormen de ideale basis van jouw eigen visborrelschotel.
1. Garnalen-eiersalade op luxe toast
Bereiden:
- Hak de eieren fijn.
- Meng de garnalen met de gehakte eieren, crème fraîche en de dille en breng op smaak met zout en peper.
- Beleg de toastjes met de salade
Ingrediënten:
- 1 pak Hollandse garnalen
- 2 scharreleieren L (hardgekookt)
- 1 eetlepel Melkan crème fraîche
- 1 eetlepel fijngehakte dille
- Jos Poell toast krokant Verstegen peper en zout
2. Oesters met klassieke vinaigrette
Bereiden:
- Open de oesters met een oestermes en haal ze los van de schelp.
- Meng de sjalot en bieslook met de rodewijnazijn in een schaaltje tot een vinaigrette. Breng op smaak met zout en peper.
- Schep op elke oester wat vinaigrette.
Ingrediënten:
- 12 Zeeuwse Oesters
- 2 sjalotten (fijngesneden)
- 1 takje bieslook (fijngehakt)
- 3 eetlepels g’woon rodewijnazijn
- Verstegen peper en zout