Ingrediënten:
- 1 pak macarons
- 1 bakmix voor fijne cake
- 150 gram roomboter ongezouten
- 50 ml halfvolle melk
- 4 eieren
- 500 ml slagroom
- 4 eetlepels kristalsuiker
- 300 gram fruit (varieer met bosvruchten en exotisch fruit)
- 30 gram verse munt
- Poedersuiker
Bereiden:
- Maak het cakebeslag volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Vet een ronde springvorm van ca. ø 20 cm in met boter en vul gelijkmatig met het beslag en bak in 60-70 minuten bruin en gaar.
- Haal de cake uit de vorm en laat het op een rooster koud worden.
- Snij grote vruchten in stukjes of plakjes.
- Klop de slagroom met de suiker stijf. Snij de cake twee keer horizontaal doormidden, zodat er 3 lagen ontstaan.
- Schep 1/4 van de slagroom op de onderste helft en daarop de helft van de vruchten. En herhaal dit nog een keer. Leg de bovenste taarthelft erop.
- Schep hierop de rest van de slagroom, de vruchten en verdeel de macarons.
- Bestrooi met wat poedersuiker. En maak af met wat verse munt.