Knolselderij-frieten

Ingrediënten:

  • 2 eetlepels Oliehoorn mayonaise vol & romig
  • 1 knolselderij (geschild)
  • 1 theelepel g’woon olijfolie traditioneel
  • 1 eetlepel Verstegen paprikapoeder
  • 1 teentje knoflook (fijngehakt)
  • 0.5 bosje peterselie
  • 1 theelepel Limochef citroensap
  • Verstegen zout en peper

Bereiden:

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de knolselderij in dikke frieten en schud ze om met de olijfolie, zout, peper en paprikapoeder. Rooster het mengsel hoog in de oven in circa 20 minuten lichtbruin. Keer de frieten na 10 minuten om.
  2. Maak intussen een aioli van de mayonaise, de knoflook en de peterselie. Breng dit op smaak met citroensap en peper. Serveer de friet met de aioli.