Ingrediënten:
- 250 gram Vomar biologisch rundergehakt
- 250 gram Vomar kruimige aardappels (geschild, in stukken)
- 1 eetlepel Violife Plantaardige variatie op boter
- 50 milliliter Melkan volle melk (warm)
- 1 Vomar scharrelei maat L
- 100 gram Bio+ diepvriesdoperwten
- 5 blikje g’woon tomatenpuree
- 75 gram g’woon paneermeel naturel
- 1 eetlepel Verstegen gedroogde Italiaanse kruiden
- Drogheria zout en peper
Bereiden:
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Meng het gehakt met de tomatenpuree, het ei, paneermeel en de Italiaanse kruiden. Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel het gehaktmengsel over de muffinvorm en bak in de oven in circa 30 minuten gaar en goudbruin.
- Kook intussen de aardappels in 20 minuten gaar.
- Kook in een andere pan in circa 6 minuten de doperwten gaar.
- Giet de aardappels af en stamp samen met de plantaardige variatie op boter en melk tot een romige puree.
- Neem de gehaktbroodjes uit de muffinvormpjes. Schep wat puree erop en verdeel de doperwten over de muffins.