Beef Wellington met aardappelgratin en geroosterde spruitjes met hazelnoot

Ingrediënten:

  • 1 kit Beef Wellington
  • 2 pakken Vomar verse aardappelgratin
  • 2 eetlepels g’woon olijfolie traditioneel
  • 500 gram spruiten (schoongemaakt)
  • 40 gram Qualino hazelnoten
  • 1 eetlepel g’woon aceto balsamicosiroop
  • Verstegen peper en zout

Bereiden:

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Maak vervolgens de Beef Wellington volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Meng intussen de spruitjes samen met de hazelnoten, de olie, balsamicosiroop, zout en peper in een ovenschaal.
  3. Zet zowel de uitgeruste Beef Wellington en de spruiten in de oven en bak deze circa 30 minuten. Plaats na 5 minuten ook de kant-en-klare aardappelgratin in de oven en laat deze ook nog 25 minuten mee bakken.
  4. Serveer de Beef Wellington met de aardappelgratin en de spruitjes.