Laat het bladerdeeg in de verpakking ontdooien. Roer intussen de amandelspijs met 2 eetlepels van het geklopte ei smeuïg en meng de kersen erdoor. Halveer de appels horizontaal en hol ze uit met een bolletjessteker of klein lepeltje. Vul de holtes met de spijs.
Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg 4 plakjes deeg plat op het werkvlak. Leg op elk plakje een halve appel met de bolle kant naar beneden. Vouw het deeg er van onder naar boven overheen, zodat de vulling niet meer zichtbaar is. Leg de ingepakte appels omgekeerd op de bakplaat. Steek of snijd sterren uit het overige deeg. Leg deze op de ingepakte appels en op de bakplaat. Bestrijk al het deeg met de rest van het ei en bestrooi met de suiker. Bak in het midden van de oven in 20-25 minuten goudbruin.
Roer de crème fraîche los. Neem de appelpakketjes uit de oven en laat 10 minuten afkoelen. Serveer warm met een schepje crème fraîche.