Stamppot

Ingrediënten:

  • 500 gram Bio+ rode bieten gekookt (in blokjes)
  • 2 zakjes g'woon aardappelpuree à la minute
  • 125 gram Melkan crème fraîche
  • 2 eetlepels g'woon Aceto balsamico-azijn
  • 85 gram rucola
  • 2 eetlepels Qualino walnoten
  • 150 gram Melkan schijfjes geitenkaas naturel (zacht)
  • 3 eetlepels g'woon olijfolie traditioneel
  • Verstegen peper en zout
  • 400 ml water

Benodigdheden:

  • Tefal Infinite kookpannenset

Bereiden:

  1. Breng het water aan de kook in de Tefal Infinite steelpan en neem de pan van het vuur. Voeg al roerend met een garde de inhoud van 2 zakjes aardappelpuree toe.
  2. Verhit 1 eetlepel olijfolie in de grootste Tefal Infinite kookpan en verwarm hierin de aardappelpuree en de bieten. Voeg de crème fraîche toe, roer het goed door en breng op smaak met zout en peper.
  3. Klop intussen de azijn met de overige olijfolie, zout en peper tot een dressing. Schenk de dressing over de rucola en schep dit goed door. Rooster de walnoten in een droge, hete Tefal Infinite koekenpan en hak ze daarna grof.
  4. Verdeel de stamppot over de borden. Verkruimel de geitenkaas erover en bestrooi met de walnoten. Top af met wat rucola.