SPAGHETTI MET LINZEN-GROENTESAUS

Bereiden:

  1. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten. Bak vervolgens de linzen 2 minuten mee.
  2. Voeg de wortel, courgette, rozemarijn, tomatenblokjes met sap en gezeefde tomaten toe en kook zachtjes in tot een dikke saus. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Kook intussen de spaghetti beetgaar. Giet deze af en schep de pasta door de groentesaus.
  4. Bestrooi voor het serveren met de kaas.

Ingrediënten:

  • 400 gram g’woon spaghetti
  • 3 eetlepels g’woon olijfolie
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 250 gram Bio+ linzen (uitgelekt)
  • 2 wortels (in stukjes)
  • 1 courgette (in stukjes)
  • 400 gram g’woon tomatenblokjes
  • 520 gram Heinz tomaten gezeefd
  • 1/2 eetlepel Verstegen rozemarijn
  • 40 gram Fallini formaggi grated cheese
  • Verstegen peper en zout