Voetbalpasta header

Ingrediënten:

  • 300 gram Brulsmullers! voetbalpasta
  • 2 eetlepels g’woon olijfolie
  • 1 rode paprika (in blokjes, zonder zaadjes)
  • 1 courgette (in miniblokjes)
  • 1 aubergine (in miniblokjes)
  • 200 gram champignons (in stukjes, schoongeveegd)
  • 50 gram olijven (in plakjes)
  • 150 gram mozzarella (in miniblokjes)
  • 85 gram veldsla

Voor de dressing:

  • 8 eetlepels g’woon olijfolie
  • 2 eetlepels g’woon balsamicoazijn
  • 1 eetlepel Franse mosterd
  • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)

Bereiden:

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzigingen op de verpakking en giet af.
  2. Meng de ingrediënten voor de dressing. Schep de dressing door de pasta en zet in de koelkast.
  3. Verhit de olijfolie en roerbak hierin de paprika, courgette, aubergine en champignons tot de groenten beetgaar zijn.
  4. Schep de groenten met de olijven, mozzarella en veldsla door de pasta.