Header trifle

Ingrediënten:

  • 2 eetrijpe mango’s
  • 250 ml Melkan verse slagroom
  • 1 eetlepel kristalsuiker
  • Klein scheutje oranje limonadesiroop
  • 100 gram Melkan Griekse yoghurt
  • 4 plakken g’woon roombotercake

Bereiden:

  1. Pureer anderhalve mango met een staafmixer en snij een halve mango in blokjes. Doe hier een klein scheutje limnonadesiroop bij zodat de mango oranje kleurt.
  2. Klop de slagroom met de kristalsuiker stijf in ongeveer 5 minuten. Meng met een lepel voorzichtig door de griekse yoghurt.
  3. Verkruimel de cake tot grove kruimels en verdeel de kruim over 4 glazen. Druk licht aan.
  4. Schep nu één voor één laagjes in de glazen. Begin met het slagroommengsel, dan een laagje mangopuree en herhaal dit totdat het op is.
  5. Eindig bovenop met een laagje van het slagroommengsel en arneer met de mangoblokjes bovenop.