Luxe eiersalade
Ingrediënten
- 2 rozenbroodjes spelt
- 3 Vomar scharreleieren (hardgekookt)
- 75 gram Calvé mayonaise licht & romig
- 1/2 theelepel Echte Zaanse mosterd
- 1/2 rode ui (fijngesnipperd)
- 1 eetlepel verse peterselie (fijngehakt)
- 1 theelepel verse dille (fijngehakt)
- 1 theelepel Limochef citroensap
- 1/2 theelepel G’woon paprikapoeder
- 50 gram gewasssen kropsla melange
- Peper en zout
Bereiden
- Pel de eieren en snijd deze in stukjes. Meng de eieren in een kom met de rode ui, dille en peterselie.
- Klop de mayonaise, citroensap, mosterd en paprikapoeder door elkaar en voeg naar smaak zout en peper toe. Voeg hieraan voorzichtig het eiermengel toe.
- Snijd de rozenbroodjes open en serveer met de slamelange en daarop een grote schep luxe eiersalade.