250 gram Melkan Goudse belegen (in kleine blokjes)
voor de dressing
1 theelepel Kühne mosterd
1 theelepel Melvita honing
1 eetlepel g'woon wittewijnazijn
1 eetlepel citroensap
3 eetlepels g'woon olijfolie
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 150ºC. Spreid de noten en zonnebloempitten uit over een bakplaat en rooster 10 minuten hoog in de oven. Neem uit de oven en laat afkoelen
Snijd intussen de friszure appels in 8 parten en verwijder het klokhuis. Verhit de grillpan en vet licht in met olijfolie. Gril de appelpartjes om en om in een paar minuten lichtbruin.
Schep in een grote kom de sla om met de bieslook, noten, zaden en gegrilde appel. Breng op smaak met zout en peper.
Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en schep de dressing door de salade. Verdeel de salade over 4 grote borden en garneer met de blokjes kaas.