Veggie pizza met aubergine, geitenkaas en balsamico

Ingrediënten

  • 2 Vomar bloemkoolbodems
  • 1 aubergine
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 250 gram gezeefde tomaten
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels oregano
  • 200 gram zachte geitenkaas
  • 1 handje rucola
  • Balsamicoazijn

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd de aubergine in plakjes en bestrijk rondom met olijfolie. Verhit een grillpan en gril de plakken aubergine aan beide kanten.
  3. Leg de bloemkool pizzabodems op een ovenplaat met bakpapier
  4. Meng de gezeefde tomaten met de knoflook en oregano en bestrijk de bodem ermee.
  5. Verdeel de plakken aubergine over de pizza, verbrokkel er de geitenkaas boven en bak de pizza in het midden van de oven in circa 10-12 minuten gaar.
  6. Neem uit de oven en verdeel wat rucola erover. Besprenkel met balsamicoazijn en olijfolie en serveer direct.