Ingrediënten
- 2 Vomar bloemkoolbodems
- 1 aubergine
- 2 eetlepels olijfolie
- 250 gram gezeefde tomaten
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels oregano
- 200 gram zachte geitenkaas
- 1 handje rucola
- Balsamicoazijn
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snijd de aubergine in plakjes en bestrijk rondom met olijfolie. Verhit een grillpan en gril de plakken aubergine aan beide kanten.
- Leg de bloemkool pizzabodems op een ovenplaat met bakpapier
- Meng de gezeefde tomaten met de knoflook en oregano en bestrijk de bodem ermee.
- Verdeel de plakken aubergine over de pizza, verbrokkel er de geitenkaas boven en bak de pizza in het midden van de oven in circa 10-12 minuten gaar.
- Neem uit de oven en verdeel wat rucola erover. Besprenkel met balsamicoazijn en olijfolie en serveer direct.