Taco's met krokante garnalen, mangosalsa en avocadocrème

Ingrediënten

Ingrediënten voor 2 personen

  • ½ mango
  • ½ rode ui
  • 3 tomaten
  • Peper en zout
  • 1 avocado
  • 1 ei
  • ½ zakje Santa Maria Crispy Chicken Seasoning Mix
  • 200 g rauwe, gepelde garnalen
  • 4 el zonnebloemolie
  • 6 Santa Maria Taco Shells
  • ½ pot Santa Maria Chunky Wrap Salsa
  • Optioneel: 150 g feta

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 mango
  • 1 rode ui
  • 6 tomaten
  • Peper en zout
  • 2 avocado’s
  • 2 eieren
  • 1 zakje Santa Maria Crispy Chicken Seasoning Mix
  • 400 g rauwe, gepelde garnalen
  • 8 el zonnebloemolie
  • 12 Santa Maria Taco Shells
  • 1 pot Santa Maria Chunky Wrap Salsa
  • Optioneel: 300 g feta

Extra benodigdheden

Staafmixer of blender

Bereiden:

1. Schil de mango, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Pel en snipper de rode ui. Verwijder de zaadlijsten van de tomaten en snijd ze in hele kleine blokjes. Meng de mango, ui en tomaten in een kom en breng op smaak met peper en zout. Zet apart.

2. Schil de avocado’s en verwijder de pit. Meng de avocado met eventueel de feta in een hoge kom en pureer glad met een staafmixer. Je kunt ook een blender gebruiken. Breng de avocadocrème op smaak met peper en zout. Zet apart.

3. Klop het ei los in een diep bord. Strooi de crispy chicken seasoning mix in een tweede diep bord. Wentel de garnalen eerst door het ei en daarna door de crispy chicken seasoning mix.

4. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de garnalen in 2-3 min. per kant goudbruin en knapperig.

5. Bereid de taco shells volgens de aanwijzingen op de verpakking.

6. Vul de taco shells met de mangosalsa, avocadocrème en krokante garnalen. Top af met de chunky wrap salsa.

Tip: Je kan de harde tacoschelpen ook eens vervangen door Santa Maria Mini Taco Tubs of Santa Maria Tortilla Original Small.