Ravioli uit de oven

Ingrediënten:

  • 2 zakken Bertolli knoflook pastasaus
  • 2 pakken Daily Chef verse ravioli met kaas
  • 200 gram gewassen spinazie
  • 2 takjes basilicum (fijngehakt)
  • 1 rode ui (gesnipperd)
  • 1 bol Fresca D’oro mozzarella
  • Zout en peper (naar smaak)
  • 10 gram geraspte Parmigiano Reggiano

Bereiden:

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel gelijkmatig 1 zak Bertolli-saus over de bodem van een ovenschaal.
2. Meng in een kom de ravioli, verse spinazie, fijngesnipperde rode ui, peper en zout. Voeg dit mengsel toe aan de ovenschaal en verdeel de andere zak Bertolli-saus er gelijkmatig overheen. Breek de mozzarella in stukken en verdeel deze gelijkmatig over de ovenschaal met de ravioli.
3. Zet de ovenschaal 30 minuten in de voorverwarmde oven totdat de ravioli gaar is en de mozzarella goed is gesmolten. Top af met de Parmigiano Reggiano en basilicum en serveer direct.