Plaatpizza quattro formaggi

Ingrediënten:

  • 175 gram Uniekaas pizza hagel quattro formaggi
  • 2 pakken Daily Chef pizzadeeg
  • 1 courgette
  • 200 gram g’woon passata basilicum
  • 2 theelepels gedroogde oregano

Bereiden:

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat of in de ovenschaal.
2. Verdeel de passata gelijkmatig over het deeg. Snijd de courgette in dunneplakjes en beleg de passata met de courgetteplakjes. Bestrooi de plaatpizza met gedroogde oregano naar smaak en met de geraspte Uniekaas. Herhaal dit proces nog een keer voor de andere plaatpizza.
3. Plaats de pizza’s in de voorverwarmde oven en bak gedurende 20-25 minuten, totdat het deeg goudbruin is en de kaas gesmolten is.
4. Haal de plaatpizza’s uit de oven en laat deze iets afkoelen voordat je ze in stukken snijdt.