Pasta penne

Ingrediënten:

  • 300 gram Grand’Italia Penne Tradizionali
  • 1 pot Grand’Italia Pesto alla Genovese (185 gram)
  • 2 puntpaprika’s
  • 300 gram snoeptomaatjes (gehalveerd)
  • 4 takjes basilicum
  • 1 eetlepel g’woon olijfolie extra vierge
  • 150 gram Galbani mozzarella mini

Bereiden:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af en besprenkel vervolgens met de olijfolie.
2. Voeg de pasta toe aan een grote kom en meng de pesto erdoor. Laat de mozzarella-balletjes uitlekken. Voeg 3/4 van de tomaatjes toe aan de pasta samen met de mozzarella-balletjes. Snijd de puntpaprika in ringetjes en voeg deze ook toe. Meng alles goed door elkaar.
3. Verdeel de pasta pesto over de borden, gevolgd door de overige tomaatjes. Pluk de basilicum en garneer de pasta met de basilicum